NIJE DOŽIVELA ORGAZAM 17 GODINA, PA SE ODLUČILA NA SKANDALOZNU STVAR: Muž ostao u ŠOKU kad je VIDEO OVO
Razvod, Foto: Profimedia

ŠTA MISLITE?

NIJE DOŽIVELA ORGAZAM 17 GODINA, PA SE ODLUČILA NA SKANDALOZNU STVAR: Muž ostao u ŠOKU kad je VIDEO OVO

Žena stara 39 godina podnela je zahtev za razvod braka od svog 50-godišnjeg supruga, jer, kako tvrdi, nije doživela orgazam 17 godina!

Objavljeno:

Kako je žena dalje navela "došlo je do prezasićenja zbog neispunjavanja bračnih obaveza". Objasnila je da svih ovih godina nikada nije doživela orgazam, a kao uzrok je navela da je bila pod konstantnim stresom zbog muža i da nije mogla da se opusti.

seks
foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Suprug je bio neprijatno iznenađen kada je pročitao zahtev za razvod braka.

"Njena argumentacija je lažna i smešna. Nadam se da će prevladati moral i logika. Njena želja da povredi moj muški ego nije upalila, a i sama zna kako smo živeli i uživali sve ove godine", rekao je suprug za grčke medije.

Advokat 50-godišnjeg supruga Foivos Strugaris je za ANT1 rekao da su predlozi u zahtevu za razvod veoma pažljivo formulisani, ističući, međutim, da je glavno pitanje koje se postavlja kako to može da se dokaže u sudnici - da žena nije doživela orgazam i to za 17 uzastopnih godina.

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

(Espreso/Žena/Marija Brčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.