EVO KADA SE DEŠAVAJU NAJČEŠĆE PREVARE U BRAKU: Ovo je TAČNA godina kad partner POKLEKNE- pripazite na vreme
Foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

vremena se menjaju

EVO KADA SE DEŠAVAJU NAJČEŠĆE PREVARE U BRAKU: Ovo je TAČNA godina kad partner POKLEKNE- pripazite na vreme

Samo deset odsto kaže da su ‘zalutali’ nakon sedam godina

Objavljeno:

Došlo je do velike promene u vremenu kada parovi prvi put ‘prevare’ u braku, a dosadašnja ‘kriza sedme godine’ stvar je prošlosti.

Čak trećina partnera sklonih varanju sada to čine nakon samo tri godine, pokazalo je istraživanje.

Stranica za upoznavanje pojedinaca u braku illicitencounters.com upitala je 2000 svojih članova u kojem su trenutku braka poželeli da prevare partnera.

Sedam odsto onih koji su rekli da su oni ili njihov partner varali učinilo je to u prvoj godini braka. Pet odsto ih je zalutalo nakon dve godine, a 12 odsto nakon četiri ili pet godina. Jedanaest odsto prevarilo je partnera u šestoj godini braka.

Preljuba, Varanje
foto: Profimedia

Od onih koji su u nekom trenutku varali, gotovo polovina je okrivila sve veći nedostatak intimnosti u braku. Gotovo četvrtina smatra da je dolazak dece promenio njihov odnos i doveo do pritisaka koji su uzrokovali pukotine u odnosima, piše The Sun.

– U ovom brzom svetu, parovi sada dolaze u iskušenje puno pre nego što su to činili u prošlosti – rekla je Jessica Leoni, portparol illicitencounters.com.

BONUS VIDEO:SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.