Ljubavni napitak konačno postaje stvarnost! Rešiće vas svih muka u srcu! (FOTO) (GIF)
Foto: pexels.com

Da li češ ga probati?

Ljubavni napitak konačno postaje stvarnost! Rešiće vas svih muka u srcu! (FOTO) (GIF)

Kada ste već zaljubljeni u nekoga, emocije se vremenom mogu promeniti. Šta ako bi postojao način za oživljavanje ljubavi koja počinje da nestaje?
Objavljeno:

Međutim, priznaje da bi tu moglo biti problema. - Klasični ljubavni napitak koji rezultira zaljubljivanjem u nekoga samo zato što ste popili napitak je problematičan. Sa etičkog stanovišta takođe postoji problem jer bi ljubavni napici mogli biti korišćeni i kao zastrašujuće droge za primoravanje na odnose - rekao je.

foto: pixabay.com

Ali, on veruje da bi mogli biti korišćeni i za jačanje postojećih odnosa. - Kada ste već zaljubljeni u nekoga, emocije se vremenom mogu promeniti. Šta ako bi postojao način za oživljavanje ljubavi koja počinje da nestaje? - rekao je Sandberg.

foto: giphy

Bonus video:

15 ideja kako da vam spavaća soba izgleda spektakularno!

Spavaća soba ima važnu ulogu u vašoj kući, a mnogima je to i omiljena prostorija u njoj. Zato joj i treba najbolji dizajn u kom ćete uživati i moći da se opustite. Ako mislite da vam treba mnogo vremena i novca da bi vaša soba izgledala ovako luksuzno, prevarili ste se. Samo izmenite poneki detalj, promenite boje zidova i malo osvežite nameštaj farbanjem, i to je sve. Evo 15 super ideja kako da vam spavaća soba izgleda savršeno!

(Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.