STJUARDESA OTKRILA TAJNI KOD MEĐU POSADOM KADA IH NEKI PUTNIK SE*SUALNO PRIVLAČI: Ovo niste ni slutili...
Stjuardesa, Foto: Printscreen/Youtube/Air Serbia

NISTE zNALI

STJUARDESA OTKRILA TAJNI KOD MEĐU POSADOM KADA IH NEKI PUTNIK SE*SUALNO PRIVLAČI: Ovo niste ni slutili...

Vodite računa sledeći put kada budete putovali avionom, možda stjuardese baš o vama pričaju...

Objavljeno:

Interni jezik među stjuardesama teško da možete da otkrijete, ali ako vam se obrati na ovakav neki način, moguće je da ste im u fokusu

Članovi posade u avionu imaju interni jezik kojim komuniciraju kad imaju osetljive teme. Drugim rečima, kada neki njihovi razgovori nisu za uši putnika.

Tajno sporazumevanje članova posade postoji pre svega iz bezbednosnih razloga, međutim stjuardesa Amanda Pleva, otkrila je za časopis Flyer Talk da posada priča i o drugim temama na poseban način.

- I nama zapadnu za oči zgodni putnici. Na gotovo svakom letu postoji neka osoba koju odmah ‘snimimo’ po njenom ulasku u avion ali ne želimo to da pokažemo, naravno. U tim situacijama, kad nam se baš sviđa neki putnik, upotrebljavamo posebne nadimke za njega - kaže Amanda koja je stjuardesa poslednjih 14 godina.

Stjuardesa
foto: Printscreen/Youtube/Air Serbia

Ona otkriva kako se oslovljavaju seksi putnici i šta stjuardese čine da potom privuku njihovu pažnju.

- Pošto sam Britanka i radila sam uglavnom za Ostrvske avio-kompanije sa koleginicama lepe putnike oslovljavam sa ‘Bob’. Kad kažem drugoj stjuardesi da obrati pažnju na ‘Boba’ i da ću ja da ga uslužim, ona zna šta to znači. ‘Bob’ je, koliko znam, svim stjuardesama na Ostrvu ime za muškarca koji im se dopadne - kaže Amanda i dodaje:

- Najčešće zbog silnih obaveza ne možemo da ostvarimo nikakav kontakt sa ‘Bobom’, ali s rečenicama tipa: ‘Ako vam išta treba, tu sam’ i slično, mislim da i ‘Bob’ sam može da shvati da mi je zapao za oko.

Postoji još jedan tajni kod za zgodne muškarce u avionu koji je više zastupljen u drugim evropskim avio-kompanijama.

- Nazivamo ih ‘vrućom kafom’ (‘hot coffee’). Tako kažemo jedna drugoj recimo: ‘3B sedište je vruća kafa’. Nikad nas niko od putnika nije otkrio jer tako komuniciramo veoma diskretno. Znam da je jedan broj koleginica zaista u praksi posle leta uspeo da ostvari kontakt sa ‘vrućim kafama’ - kaže Amanda, prenosi The Sun.

00:16

Posle drugog pokušaja, avion iz Istanbula za Pariz, uspešno je sleteo na aerodrom Nikola Tesla

(Espreso/REPUBLIKA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.