VRATILA SE KUĆU IZ SMENE I ZATEKLA DEČKA SA LJUBAVNICOM: Odmah je SKOČILA na krevet SA NJIMA, I MOLILA IH DA...
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/tdunham5

NEOČEKIVANO

VRATILA SE KUĆU IZ SMENE I ZATEKLA DEČKA SA LJUBAVNICOM: Odmah je SKOČILA na krevet SA NJIMA, I MOLILA IH DA...

Njenu reakciju niko nije mogao da predpostavi.

Objavljeno:

Nakon smene od šesnaest sati, Tejlor Dunam je jedva čekala da dođe kući i da se odmori, međutim, kada je došla imala je šta i da vidi, njen tadašnji dečko bio je u krevetu sa drugom.

Ono što je neobično u celoj ovoj priči je ti da Tejlor nije uobičajno odreagovala, a njena reakcija je mnoge zaprepastila.

- Razmišljam o vremenu kada sam došla kući iz smene od 16 sati, a moj bivši je bio u krevetu s drugom devojkom, a ja sam skočila u krevet s njima i zamolila ih da to završe negde drugde jer sam bila preumorna da bih se svađala, rekla je ona u TikTok videu.

Ona je postala izuzetno popularna na TikToku nakon što se prisetila ovog bizarnog događaja, odnosno nakon što je otkrila svoju neobičnu metodu postupanja s bivšim ljubavnikom koji ju je prevario, prenosi Miror.

- Zamolila sam ga da uzme svoje torbe. Otišli su. Sada imaju dete. Prebolela sam to. I spavala sam kao beba te noći.

A mnogi su oduševljeno reagovali na ovo i nazvali su je moćnom.

“To nije ludo! To je moćan potez!”, “Kladim se da je na delić sekunde pomislio da ćete da im se pridružiti i bio je ludo uzbuđen”, “Moć koju imate je nestvarna”, neki su od komentara.

05:55

KAKO JE LJUBAVNICA NASLEDILA PENZIJU PARTNERA UMESTO NJEGOVE SUPRUGE?! Advokat navode pravne mogućnosi: Iskoritila pravo deteta?

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.