ŽELEO JE DA POJAČA STRAST U KREVETU IMITIRAJUĆI SCENE IZ "50 NIJANSI SIVE": Odmah je sve gorelo, ali BUKVALNO(FOTO)
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

šokiraćete se

ŽELEO JE DA POJAČA STRAST U KREVETU IMITIRAJUĆI SCENE IZ "50 NIJANSI SIVE": Odmah je sve gorelo, ali BUKVALNO(FOTO)

Pokušao je da napravi strastveniju noć, ali je sve gorelo

Objavljeno:

Filmovi znaju da probude maštu kod gledalaca pa neretko pokušaju da u realnom životu isprobaju neke od scena koje su im se svidele. Erotizovano ostvarenje" 50 nijansi sive" zagolicalo je maštu ženama širom sveta i navelo ih da probude svoju nestašnu stranu. Čini se da ne postoji devojka koja je ostala imuna na vruće kadrove koji su prikazani, a koja zbog njih nije želela da začini svoj intimni život.

Tokom se*sa ljudi imaju tendenciju da budu najotvoreniji, ljubazniji i, kako su otkrili u podkastu kod Laure Henshav i Stef Kler Smit,najskloniji nezgodama. U podkastu su slušale ispovesti svojih slušalaca, a jedan od njih je posebno šokirao prepričavajući situaciju u kojoj se našao. Možda je po život najopasnija se*sualna nesreća nastala od jednog Južnoafrikanca po imenu Orbs koji je slušaocima podkasta ispričao kako su on i njegov partner pokušali da namažu jedno drugo uljem za masažu dok su imali se*s.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Vidite da nemamo pojma šta radimo. Svuda je bilo ulja, po jorganu, po jastucima… to je samo nered - počeo je priču u podkastu.

Ali stvari su od vruće i neuredne postale jednostavno vruće kada je Orbs odlučio da pokuša da unese sveće i dodatno pojača romantiku i strasti. Želeo je da imitira scenu iz "Pedeset nijansi sive". Nažalost, sveća mu je iskliznula iz ruke i zapalila ulje.

- Nisam znao da je to moguće - otkrio je Orbs. Iznenadni požar prekinuo je se*si raspoloženje.

- Pet minuta nakon toga ja sam prao sudove, a ona je gledala Gilmore Girls - zaključio je ovaj mladić na šta su se svi nasmejali.

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.