OVE 4 GREŠKE PRAVE SKORO SVI TOKOM VOĐENJA LJUBAVI: Stručnjak otkriva kako da ih se LAKO REŠITE
Seks, Foto: Dmitri Maruta / Alamy / Profimedia

morate znati

OVE 4 GREŠKE PRAVE SKORO SVI TOKOM VOĐENJA LJUBAVI: Stručnjak otkriva kako da ih se LAKO REŠITE

Stručnjak za seks, Dejvid Smajt, otkrio je četiri greške koje svi prave u spavaćoj sobi i šta bi umesto toga trebalo da uradite.

Objavljeno:

Osim što njegovi saveti pomažu u osvežavanju seksualnog života, mogu pomoći i u novim uzbuđenjima, prenosi The Sun.

Fokus vam je preuzak

Mogli biste nenamerno da smanjujete i zaustavljate svoj seksualni život tako što strast provodite samo u spavaćoj sobi.

– Pokrenite uzbuđenje komplimentima tokom dana, nagoveštajem da jedva čekate da budete sami i to različitim postupcima neseksualne prirode – svetuje Smajt, koji je to opisao kao ‘trio mentalne predigre’ koji će zasigurno povećati uzbuđenje.

Seks cenite više od predigre

Ponekad se previše fokusiramo na sam seks, a to nije dobra stvar. Ženama je potrebno više vremena nego muškarcima da se uzbude, pa treba usporiti s predigrom.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

– To je sasvim jednostavna stvar. Što idete sporije s predigrom, to će žena brže doživeti orgazam kad je seks u pitanju. A što brže ona doživi orgazam, muškarac ne treba brinuti o preranom svršetku seksa – objasnio je.

Previše vodite

Muškarci često pokušavaju da budu vođe u krevetu, što nije najbolji način da oduševe svoju partnerku.

– Niko ne zna šta njoj odgovara osim nje same pa pratite njeno vodstvo. Moguće je da ćete često biti u položaju gde ona može da kontroliše tempo i pokrete. Takođe obratite pažnju na njene pokrete i pokušajte da ih kopirate sledeći put kad ste glavni – rekao je Smajt.

Ne obraćate dovoljno pažnje nakon seksa

Da, dobro ste čuli. Ono što se događa nakon seksa jednako je važno kao i ono pre, zato nemojte samo da se okrenete i zaspite.

– Posle seksa, obasipajte je poljupcima i pažnjom. Zašto? Dok se tokom seksa osećate najbolje, ona treba da se oseća obožavanom i cenjenom nakon njega. Rezultat toga je da će biti spremnija da ponovi to iskustvo, a možda će biti i opuštenija u pokušaju nekoliko novih stvari – objasnio je.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.