OVA 4 TRIKA VAM MOGU PRODUŽITI ODNOSE: Provereno rade, CAKE će dovesti DO LUDILA oboje
Seks, Foto: Profimedia

REŠENJE

OVA 4 TRIKA VAM MOGU PRODUŽITI ODNOSE: Provereno rade, CAKE će dovesti DO LUDILA oboje

Odrasli ljudi redovno uživaju u seksualnim odnosima, a mnogi se suočavaju sa problemima koje donosi užurbani način života.

Objavljeno: 23:20h

Da bi seksualni život bio bolji i da bi partneri više uživali u samom vođenju ljubavi, neophodno je da se odvoje od svakodnevnice i da se posvetete jedno drugom potpuno.

Usporite

Ne žurite. Ne razmišljajte šta sve treba da obavite kasnije, već se koncentrišite na ono što se trenutno dešava. I ne zaboravite da se fokusirate na jednu stvar koju mnogi parovi zanemaruju - predigru. I muškarcima i ženama je potrebno malo vremena da se "raspali" želja za seksom, pre nego što pređu na "glavno jelo". Neka predigra teče polako, sigurno nećete zažaliti!

Uvedite novine

Znate već - ako ste dugo sa istim partnerkom, seks može da postane rutina. "Izmiksujte" odnos uz nekoliko novih poza, to će vam doneti uzbuđenje u krevet, navesti vas da se zaista fokusirate na seks, što će na kraju rezultirati i seksom koji traje duže.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Seksi uloge

Još jedan od načina da malo "protresete" svoj odnos je igranje seksi uloga. To će vam pomoći da usporite i da obratite pažnju na ono što uzbuđuje vašeg partnera. Usput ćete naučiti i ponešto novo o svojim seksualnim preferencijama, zato - istražujte, obucite seksi kostim, uživajte.

Pauzirajte

Kada osetite da ćete vi ili partner uskoro da doživite orgazam, napravite pauzu. Za to će vam, u trenutku kada je vrhunac blizu, trebati snaga volje, ali trud će se isplatiti. Posle kratke pauze, udahnite duboko i pređite na "drugu rundu", odnosno nastavite.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.