Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

harmonična veza

Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)

Ovaj broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno vam otkriva koliko se slažete sa nekim i koga bi trebalo da izbegavate
Objavljeno:

Broj 4

Učitelj

Vaša snaga

U ljubavi težite stabilnost. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u koji se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, držite se tiho i povučeno, ali ćete hrabro braniti svoju teritoriju od svega što je ugrožava.

foto: Shutterstock

Vaša slabost

Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite da iskoračite van svoje zone komfora. Moralni ste i imate čvrste stavove od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema.

foto: giphy

Kompatibilni partneri

Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao što ste i vi sami, pa ćete lako uspostaviti odnos poverenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno dece.

foto: profimedia

Broj 5

Ljubitelj slobode

Vaša snaga

Dinamični ste, energični, uvek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je poput vetra koji će vašeg ljubavnika baciti na kolena. Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

foto: giphy

Vaša slabost

Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presuši početna strast i zanos, brzo gubite interesovanje za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odoleo zubu vremena koji ga nagriza.

foto: Thinkstock

Kompatibilni partneri

Osoba čiji je lični broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom vašeg ličnog broja brojem 5, biće posebno strastven i uvek zanimljiv.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.