Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

harmonična veza

Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)

Ovaj broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno vam otkriva koliko se slažete sa nekim i koga bi trebalo da izbegavate
Objavljeno:

Broj 2

Posrednik

Vaša snaga

Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

foto: profimedia

Vaša slabost

Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izborite za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama da biste testirali partnerovu zainteresovanost.

foto: giphy

Kompatibilni partneri

Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli ni na šta obavezivati.

foto: profimedia

Broj 3

Komunikolog

Vaša snaga

Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate skoro magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je da izrazite ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

foto: giphy

Vaša slabost

Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i naučiti da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

foto: Thinkstock

Kompatibilni partneri

Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, a introvertni i mistični broj 7 će unieti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejati vam srce svojom dobrotom.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.