Prljava avantura za još prljavije umove: Prva bioskopska animacija za starije od 18! (FOTO)
Foto: Promo

film koji ruši sve tabue

Prljava avantura za još prljavije umove: Prva bioskopska animacija za starije od 18! (FOTO)

Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa srećnim krajem – ovih dana u bioskope dolazi animirani film koji apsolutno nije namenjen za celu porodicu: SAUSAGE PARTY!
Objavljeno: 16:20h

Kakvu priču imaš, kome ćeš je prodaš? Ako ti ne znaš, Karaburma zna! (VIDEO)

Glavni lik filma SAUSAGE PARTY je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van prodavnica. Međutim, nakon što greškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frenk će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tokom kog će otkriti zastrašujuću i prilično mračnu istinu o sopstvenom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspeti da otkrije istinu i da li će nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

foto: Promo

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 miliona dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 miliona dolara čime se svakako probila na vrh lestvice najprofitabilnijih filmova snimljenih u poslednjoj deceniji.

Do danas film je samo u SAD-u zaradio preko 70 miliona dolara, a u ostatku sveta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja bioskopske distribucije svakako raditi o pravom blokbasteru.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.