MEGI SE VRATILA U SERIJU THE WALKING DEAD - Loren Kohan govori o njenoj budućnosti u seriji (Upozorenje: spoileri!)
Foto: Imdb

serija

MEGI SE VRATILA U SERIJU THE WALKING DEAD - Loren Kohan govori o njenoj budućnosti u seriji (Upozorenje: spoileri!)

Celu jednu sezonu Loren Kohan i jedan od glavnih i najomiljenijih likova u seriji koji ona tumači, Megi, odsustvovali su iz serije The Walking Dead. Njen povratak u seriju obradovao je obožavaoce serije, ali kao što to obično biva, donosi i nove zaplete priči.

Objavljeno: 12:06h

Loren Kohan (Lauren Cohan) se vratila u seriju The Walking Dead u ulozi Megi Ri. Loren sada govori o budućnosti svog lika u seriji.

foto: Imdb

Loren je napustila seriju The Walking Dead zbog snimanja kratkotrajne serije Whiskey Cavalier.

Vratila se u epizodi "Izvesna sudbina", prikazanoj 1. oktobra, koja je isprva predviđena da bude kraj 10. sezone, ali je pandemija promenila planove producenta, pa ćemo dobiti još šest epizoda 10. sezone.

foto: Imdb

Mala Kerol dopisivala se sa Megi sve vreme (očigledno, poštanske službe rade i tokom zombi apokalipse), i Kerol je uspela da nagovori Megi da se vrati.

“Njeni odnosi sa svima kod kuće su ekstremno komplikovani,” kaže Loren Kohan. “Bilo joj je teško da nastavi da živi tu još dok je Nigan bio u zatvoru. A tek kada je on izašao na slobodu to postaje još teže za nju. Pisma koja joj je Kerol slala pomogla su joj da nadvlada svoje gađenje i dođe da pomogne svojoj zajednici u borbi sa beskrupuloznim Šaptačima. Sada će morati da se izbori sa Niganovim prisustvom.”

foto: Imdb

Svojim dolaskom spasla je život oca Gabrijela. Sa sobom je dovela svog maskiranog prijatelja. Ali prava iskušenja predstoje između Megi i Nigana.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.