Bitef ove godine iznenađuje: Samo nova lica u programu festivala! (FOTO)
Foto: Facebook/Bitef

na leđima mahnitog bika

Bitef ove godine iznenađuje: Samo nova lica u programu festivala! (FOTO)

Ove godine beogradskoj publici će se u okviru glavnog programa predstaviti isključivo autori koji do sada nisu prikazali svoj umetnički rad na Bitefu.
Objavljeno:

Na festivalu ćemo prvi put imati priliku da se upoznamo i sa radom Čoja Kafaija, čiji multimedijalni projekat Soft Machine istražuje status savremenog plesa širom Azije. Predstava će biti izvedena 28. i 29. septembra u Narodnom pozorištu u Beogradu, sa početkom u 21:30 časova.

Konačno, kineski koreograf Tao Je i njegovo Plesno pozorište Tao, upotpuniće sliku savremene azijske plesne scene predstavom 6 & 7, koja će svečano otvoriti festival 25. septembra u 19:30 u Narodnom pozorištu u Beogradu. Novo lice ovogodišnjeg festivala predstavlja i mladi umetnik Igor Koruga, koji se sa Anom Dubljević u umetničkom projektu Samo moje, koji će biti izveden u Bitef teatru 29. septembra u 21:30 bavi istraživanjem negativnih osećanja pojedinca kao nezanemarljivim odlikama današnjeg svakodnevnog života kapitalističkog društva.

Prodaja karata počinje 1. septembra na blagajni Bitef festivala koja je smeštena u Pozorištu na Terazijama (Terazije 29), dok se ulaznice mogu rezervisati od 15. do 30. avgusta.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.