Stiže nam Cat Power: Velika zvezda amerikane po prvi put u Srbiji (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Cat Power

jedna i jedina

Stiže nam Cat Power: Velika zvezda amerikane po prvi put u Srbiji (VIDEO)

Jedna od najvažnijih zvezda amerikana zvuka nastupiće na solo koncertu u nedelju 11. septembra od 20:30 časova, u Domu omladine Beograda
Objavljeno: 17:54h

Chan Marshal je u međuvremenu zasluženo postala svetski prepoznatljiv alterativni celebrity: kao omiljena pop ličnost Karla Lagerfelda, predstavljala je Chanel nakit, jednako kao što je bila učesnik mnogih dobrotvornih akcija (posebno u okviru organizacije PETA, kao i za lečenje HIV). Glumila je u uspelim nezavisnim filmskim produkcijama, učestvovala u konceptualnim umetničkim radovima u najprestižnijim svetskim galerijama (MOMA).

Povrh svega, samosvojan romantični i uopšte privatni život Chan Marshall, bogati su kao i njena muzika, te su predmet priča i inspiracije za celu generaciju, posebno mladih žena kojima je Cat Power često najbolja prijateljica, uteha, i primer za ugled, na večnu temu: kako živeti život po svome.

Ulaznice se mogu nabaviti preko EVENTIM mreže: ograničena količina ulaznica je u pretprodaji po ceni od 1000 dinara, redovna pretprodajna cena isnosiće 1200 dinara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.