Dream is over! Kojot objavio: Raspao se Eyesburn zauvek! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ publicfigureme

otkazani i koncerti

Dream is over! Kojot objavio: Raspao se Eyesburn zauvek! (VIDEO)

Kako je frontmen benda najavio, legendarni beogradski sastav prestaje sa radom
Objavljeno:

Eyesburn je u ovoj postavi održao veći broj koncerata po Beogradu i zakazali su za naredni period još nekoliko. No, kako je Kojot najavio, nijedan od tih koncerata se neće održati.

A photo posted by Eyesburn (@eyesburn_official) on

Bend se raspao. Na zvaničnoj stranici Eyesburna Kojot je napisao.

- Veliki i srdačni pozdrav svim ljubiteljima Eyesburn muzike. Na žalost moramo da objavimo da su svi koncerti otkazani. Bend definitivno završava sa radom zauvek. Muzika nastavlja da živi i biće zauvek sa vama. Teško je sročiti sva osećanja u jedan post... Bitno je da smo svi iz benda živi i zdravi i da će svako na svoju stranu nastaviti sa svojom muzikom dalje.Takođe bih i festivale zamolio da obelodane da su naši nastupi definitivno otkazani, jer kompromis između članova za održavanje bar 2 oproštajna koncerta nije postignut... Ajd' u zdravlju i veselju. Mir i ljubav svima - napisao je Kojot na toj stranici.

Fanovi benda su u komentarima izrazili svoje nezadovoljstvo ovom odlukom, a ostaje im samo da se nadaju da će Eyesburn ostati dosledan svom dosadašnjem ponašanju te da će se kroz par meseci ponovo okupiti.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.