Obeleženo 40 dana od smrti glumca: Pozorište zaboravilo Mandu!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Salee.997

Na novom groblju u beogradu

Obeleženo 40 dana od smrti glumca: Pozorište zaboravilo Mandu!

Njegova supruga Anastasija, deca Marko, Marija, Filip i Andrija okupljeni oko parcele u Aleji velikana dočekivali su Mandine prijatelje i kolege, koji nisu mogli da sakriju suze
Objavljeno: 08:30h
foto: Beta Vlada Jablanov

Kada je preminuo, bila sam u Grčkoj i mislila sam da je varka, da glumi. Da mu je to uloga, uloga o smrti. Danas sam stigla, a Milašina nema, on je bio plemenit i dobar čovek, rano nas je napustio, ostavio četvoro dece - pričala je gospođa Veljović sa besom u glasu. Njen bes potiče od, kako ona kaže, sramnog ponašanja ansambla pozorišta u kojem je Manda bio upravnik.

- Danas se okupilo nekoliko nas iz pozorišta i da vam kažem, ovo je sramota! On je živeo za pozorište „Boško Buha”, život je dao za njega. Ogorčena sam na kolektiv, neka ih bude sram. Ali ja neću zaboraviti, skupiću hrabrosti da podignemo pozorište, završimo pozorište. Igor Bojović je dobar čovek, završiće ga. Došli su samo Nenad Nenadović i Vesna šminkerka od njegovih iz „Buhe”, ostali... Neka ih je sramota. Manda me je pred svaku premijeru častio frizurom, novom bluzom da budem lepa, da se ne odvajam od ostalih. Svakoga je cenio, a oni ovako da mu vrate. Kolektiv ga je napustio, a nisu smeli da ga napuste, nisu smeli da ga zaborave. Mando, brinućemo o tvojoj porodici, zadužio si nas i zaslužio si da te nikada ne zaboravimo - potreseno je ispričala Mandina prijateljica.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.