Ljuuubaw: Šta to EXIT sprema za 50 godina od Leta ljubavi? (FOTO)
Foto: Promo/Exit

biće ludilo

Ljuuubaw: Šta to EXIT sprema za 50 godina od Leta ljubavi? (FOTO)

Nakon ovogodišnjeg, najposećenijeg izdanja u 16 godina postojanja, EXIT festival 2017. slaviće 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi" (Summer of Love).
Objavljeno:

Ovogodišnja, magična EXIT Avantura povela je preko 270.000 posetilaca iz više od 60 zemalja sveta na festivalsko letovanje od Petrovaradina do Jaza, gde su tokom četiri dana i noći na EXIT festivalu, te još tri na Sea Dance festivalu, nastupale neke od vodećih svetskih zvezda. Avantura je primila prve putnike u Novom Sadu i povela ih na "vatrometni" koncert pop princeze Ellie Goulding i uigranu svirku britanskih rokera Bastille.

foto: Promo/Exit

Titulu prvog među jednakima druge noći je osvojio najveći producent današnjice David Guetta sa audio-vizuelnim spektaklom kakav se retko viđa u životu! Glavna bina Exita izgledala je kao velika mašina iz koje su u neprekindom miksu isporučivane specijalne verzije najvećih pop i dens hitova. Pravu žurku na glavnoj bini pravio je i doktor fanka, George Clinton, praćen brojnim članovima muzičke porodice Parliament-Funkadelic, dok je Wiz Khalifa sa neshvatljivom lakoćom potvrdio status svetskog no.1 hip-hop izvođača, napravivši šou kakav može samo neko ko je na vrhuncu karijere, čija je harizma u jednom trenutku izazvala pauzu da bi publika skandirala njegovo ime i vrištala gotovo pet minuta bez prestanka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.