Ljuuubaw: Šta to EXIT sprema za 50 godina od Leta ljubavi? (FOTO)
Foto: Promo/Exit

biće ludilo

Ljuuubaw: Šta to EXIT sprema za 50 godina od Leta ljubavi? (FOTO)

Nakon ovogodišnjeg, najposećenijeg izdanja u 16 godina postojanja, EXIT festival 2017. slaviće 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi" (Summer of Love).
Objavljeno:

Prvo su se šamarali, a sada su još luđi: Izašao novi spot benda Petar Punk (VIDEO)

„Leto ljubavi simboliše početak hipi pokreta iz kog je nastala, ne samo savremena muzika, već i muzički festivali kao mesto proslave života sa ciljem društvenih promena. EXIT je jedan od retkih aktivnih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji neguje tekovine prvih muzičkih festivala koji su pre svega imali snažnu društvenu misiju. Baš zato, smatramo da je naša dužnost da podsetimo svet na događaje od pre 50 godina i poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svetu potrebnije nego ikada pre“, izjavio je osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

foto: Promo/Exit

Kulminacija velikog jubileja desiće se na EXIT festivalu koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a fanovi iz celog sveta već od danas mogu da se prijave za prve, najpovoljnije ulaznice čija rana prodaja će početi u narednom periodu. Broj ulaznica po ovim najpovoljnijim cenama je ograničen, te požurite da osigurate mesto za predstojeće leto ljubavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.