Samohrana majka pokušava da prehrani ćerku: Njihova priča će vas ganuti! (FOTO)
Foto: Promo

vredi pogledati

Samohrana majka pokušava da prehrani ćerku: Njihova priča će vas ganuti! (FOTO)

NJihova sudbina nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Objavljeno: 18:06h

Gulseren je skromna mlada žena koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom, oženjenim i uspešnim poslovnim čovekom.

Njegova supruga Dilara potiče iz bogate porodice ali njihov brak je nesrećan i Džihan polako gubi nadu da će pronaći pravu ljubav o kojoj je uvek maštao.

foto: Promo

Igrom sudbine i nesrećnim spletom okolnosti, sudbine dve žene i jednog čoveka se spajaju kada prava istina izađe na videlo. Pre petnaest godina Gulseren i Dilara su rodile svoje ćerke u istoj bolnici.

Njihova su prezimena slična pa je nespretna medicinska sestra, zamenivši dve devojčice, zauvek promenila njihovu sudbinu. Nekon nekoliko godina, Džihanova i Dilarina ćerka doživela je tešku saobraćajnu nesreću te doktor od njih uzima uzorke DNK.

Kako istina polako izlazi na videlo, između dve porodice nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi potuno različiti. Ti problemi zbližiće Džihana i Gulseren.

Između njih ubrzo počinju da se razvijaju osećanja kojima ne mogu da se odupru.

Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka ćerka dođe da živi sa njom i Džihanom kako bi mogla da uživa u čarima raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgajila njihovu biološku ćerku. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju da nađu

najbolje rešenje, između njih dvoje jača ljubav.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.