Smorili se što (ni)ste bili na Exitu 2016? Smorićete se još više kad budete pogledali ovaj video! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

vrh, vrh, vrh!

Smorili se što (ni)ste bili na Exitu 2016? Smorićete se još više kad budete pogledali ovaj video! (FOTO) (VIDEO)

Spavanje, kuća, odmor? Niko nije razmišljao o tome. Četiri magična dana Exit avanture ostavila su fenomenalan utisak na sve posetioce. Ili nisu? :)
Objavljeno:

Svaka bina je bila spektakl za sebe, a svaki nastup jednistven na svoj način. Neki su celu noć đuskali uz trens, neki uz rege, a drugi na dens areni do ranih jutarnjih časova.

foto: Filip Plavčić

Ono što je sigurno je da su ova četiri dana bila za pamćenje. Neverovatno dobar provod, neverovatna dobra muzika, koja vas prosto tera da igrate i skačete.

foto: Promo

Spavanje, kuća, odmor? Niko nije razmišljao o tome. Četiri magična dana Exit avanture ostavila su fenomenalan utisak na sve posetioce.

Ekipa Espresa bila je na tvrđavi i šta drugo da vam kažemo, sem - vrh, vrh, vrh!

foto: Promo

Nismo spavali, đuskali smo svaku noć do jutra, a i posle... Afteraši, partijaši nakon zatvaranja kapija selili bi se na neko od ostrva, nastavljajući s lumpovanjem uz dobru ziku i uz atmosferu koja je bila na zavidnom nivou.

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju ovom četvorednevnom ludilu, spremili smo vam kratki video. Odgledajte i verujte - osećaćete se kao da ste (bili) tamo!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.