Četiri magične noći uz 195.000 fanova: EXIT je oborio rekord festivala! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

bravo za sve!

Četiri magične noći uz 195.000 fanova: EXIT je oborio rekord festivala! (FOTO) (VIDEO)

Glavna bina sinoć je nadmašila sve zabeleženo na njoj u poslednjih 16 godina na tvrđavi
Objavljeno: 18:10h

Tečno repovanje, uigrana produkcija i širok osmeh pratili su hitove "Black & Yellow", "Taylor Gang", "Young, Wild and Free", "We Dem Boyz", dok je za kraj ostavljena kolosalna balada "See You Again", čiji refren je horski pevalo preko 30.000 ljudi!

foto: Filip Plavčić

Kulminacija emocija, intenziteta i dubokog odnosa koji The Prodigy imaju sa svojim omiljenim festivalom, što su potvrdili više puta i pred kamerama i uživo, sinoć je prevazišla sve njihove koncerte u Srbiji od davne 1995. na ovamo! Od trenutka kad su istrčali na binu i krenuli da divljački praše "Breathe", publika se pretvorila u jedan organizam iz kojeg lete baklje, zastave, majice, ali i salve emocija u koncertu koji će se prepričavati generacijama koje dolaze.

foto: Filip Plavčić

Grmele su "Firestarter", "Smack My Bitch Up", "Omen", a Liam, Keith i Maxim su učinili sve da EXIT People zaista budu Magic People! Mejn je sinoć raspametio i vlasnik dvostruke MOBO nagrade Stormzy, koji je publici poručio "Srbijo, ovo je istorijski trenutak, ljudi će se okretati unazad na ovu noć i reći da su prisustvovali istoriji!".

foto: Filip Plavčić

Posle magične tvrđave, najbolje festivalsko letovanje kreće na Jadransko more, na prelepu budvansku plažu Jaz gde se od 14. do 16. jula održava treći po redu Sea Dance festival. Tokom tri dana i noći na obali mora nastupaće Skrillex, Hurts, Andy C, Stereo MC's, Jeff Mills, Black Coffee, Lost Frequencies, Banco de Gaia, Cartoon, My Nu Leng i brojne druge svetske i regionalne zvezde!

foto: Filip Plavčić

Ulaznice se mogu nabaviti na svim blagajnama Gigstixa po ceni od 4.990 dinara, a biće ih moguće kupiti i na festivalskim blagajnama na Jazu tokom trajanja Sea Dance festivala.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.