Prodidži i Viz Kalifa za spektakularan kraj: Ovo vas očekuje poslednje večeri na Exit-u (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

spektakl

Prodidži i Viz Kalifa za spektakularan kraj: Ovo vas očekuje poslednje večeri na Exit-u (VIDEO)

Kako bi se Festival završio u velikom stilu za to će se na Main stejdžu pobrinuti Viz Kalifa i grupa Prodidži
Objavljeno: 10:24h

Fusion stejdž rezervisan je za Tubera, Strej Doga, a zatim i dugo očekivani nastup Josipe Lisac.

foto: Fonet

Na Explosive stejdžu nastupiće: Svartgren, "War engine", "Bombarder", "Toxic Holocaust", "At the gates", Negura Bunget, Norhod i "Eastwind".

Bilo da volite ludilo uzbuđenja i adrenalin, ili idete na Egzit samo da bi uživali na festivalu, provod vam je zagarantovan. Moći ćete da uživate uz latino zvuke ili da kulirate na Reggae stejdžu. Imaćete priliku i da đuskate sa slušalicama na Silent Disco stejdžu i postanete zvezda večeri na Karaoke stejdžu.

Novitet je Stargate, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji - u Planetarijumu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će posetioci moći "da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom". Kako je najavljeno, hit festivala biće Zip-Line kojim će se posetioci željni avanture spuštati niz dugačku sajlu sa pogledom na ceo festivalski prostor.

foto: Promo

Zamena četvorodnevnih vaučera-ulaznica za obavezne festivalske narukvice odvija se na tri lokacije - ispred Gradske kuće u centru Novog Sada, u Egzit kampu na Štrandu i ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.