Robin Šulc i Niki Romero: Evo kakav vas spektakl očekuje trećeg dana Exit-a (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ludilooo!

Robin Šulc i Niki Romero: Evo kakav vas spektakl očekuje trećeg dana Exit-a (FOTO) (VIDEO)

Na Dance areni iste večeri glavne zvezde biće Niki Romero i Robin Šulc
Objavljeno: 12:45h

Na Explosive stejdžu vas očekuje između ostallih i apsolutne metal ikone, "Paradise Lost", na Explosive bini će predstaviti 14. po redu album "The Plague Within" i zajedno sa fanovima proći kroz neke od besmrtnih pesama iz jednog od najimpresivnijih kataloga svetske scene!

Bilo da volite ludilo uzbuđenja i adrenalin, ili idete na Egzit samo da bi uživali na festivalu, provod vam je zagarantovan. Moći ćete da uživate uz latino zvuke ili da kulirate na Reggae stejdžu. Imaćete priliku i da đuskate sa slušalicama na Silent Disco stejdžu i postanete zvezda večeri na Karaoke stejdžu.

Novitet je Stargate, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji - u Planetarijumu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će posetioci moći "da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom". Kako je najavljeno, hit festivala biće Zip-Line kojim će se posetioci željni avanture spuštati niz dugačku sajlu sa pogledom na ceo festivalski prostor.

foto: Promo

Zamena četvorodnevnih vaučera-ulaznica za obavezne festivalske narukvice odvija se na tri lokacije - ispred Gradske kuće u centru Novog Sada, u Egzit kampu na Štrandu i ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.