Digitron, a ne hirurg! Gde to matematičarke imaju prednost nad starletama?
Foto: Promo

avantura počinje

Digitron, a ne hirurg! Gde to matematičarke imaju prednost nad starletama?

Ovo je najbolji način da se rashladite ovog leta!
Objavljeno: 18:12h

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Pozivamo sve mališane i njihove roditelje da u subotu, 9. jula dođu u bioskop Cineplexx Delta City na premijeru filma Ledeno doba: Veliki udar, sa početkom u 17 časova. A u holu bioskopa od 15h časova organizovaće se i razna takmičenja u kojima je moguće osvojiti razne nagrade iz filma i Clipsy paketiće.

Animatori iz studija "Čigra igra" će svim mališanima pomoći u tome da svako osvoji neku nagradu. Takođe, svi prisutni imaće na raspolaganju i photobooth, gde će moći da se fotkaju sa svojim omiljenim junacima ove ledene franšize i tako ponesu sa sobom i uspomenu na film. A sve posetioce premijere čeka jedno posebno iznaneđenje pred sam početak projekcije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.