Maceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ludilo u najavi!

Maceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene! (FOTO) (VIDEO)

Najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. jula, da kompletira ovogodišnje, superzvezdano izdanje mts Dance Arene!
Objavljeno: 16:07h

Ovogodišnje izdanje mts Dance Arene ostaće upamćeno i po jednom specijalnom nastupu, koji ovdašnja publika nije imala priliku da uživo vidi celu deceniju! Najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora TTP - Teenage Techno Punks, koji su pre skoro 20 godina osnovali Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović, okupiće se ponovo u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri u četvrtak 7. jula! TTP Reunion biće prilika da naša tri, međunarodno priznata producenta ponovo stanu zajedno iza gramofona u sastavu koji je nepovratno obeležio elektronsku scenu celog regiona i probio svetske granice za cele generacije novih umetnika sa Balkana! Program mts Dance Arene ne bi bio kompletan i bez ostalih domaćih i regionalnih zvezda, a ove godine među njima su Insolate, Calavera & Manya, TKNO, The Beatshakers, John Belk, Alexandar Ivković, Roske, Divolly & Markward i La Costa. Specijalni gosti ovoj grupi rezidenta ove godine pridružiće se i popularni štićenik Richija Hawtina, italijanski DJ i producent Fabio Florido, te jedan od vodećih švajcarskih disk džokeja Gil Glaze.

za EXIT sa popustom od 35% po ceni od 7.490, te samo 7.990 dinara za celu EXIT Avanturu, kao i dnevne ulaznice po ceni od 2.490 dinara za četvrtak, petak i subotu i 2.990 dinara za nedelju, biće dostupne još samo nedelju dana, do 1. jula ili do isteka zaliha, nakon čega će cene biti više!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.