Mira Banjac kao da je predosećala neko zlo: Evo šta je rekla Mandi na poslednjem viđanju!
Foto: Fonet, Dragan Kadić

bio je ljudina!

Mira Banjac kao da je predosećala neko zlo: Evo šta je rekla Mandi na poslednjem viđanju!

Na Živojinovićevom ispraćaju govorio je emotivno, ali delovao je izgubljeno, znojio se, tu sam ga poslednji put videla, ne znajući da je bolestan, navodi glumica
Objavljeno: 18:25h

Od velikana srpskog glumišta pismom su se oprostile i njegove kolege iz pozorišta „Boško Buha“. Oni su Mandi, koji je bio i direktor tog pozorišta, izrazili zahvalnost za sve što je učinio za tu ustanovu. Slomiće vam srce: Kao devojčica bila je u publici, a kada je umro, poznata glumica je istrčala kod Mande na binu! (VIDEO)

Pre smrti, Manda je uradio herojsku stvar: Za ovo do sada niko nije znao! (FOTO)​​​​​​​ - Kažu da najveći umiru na sceni. Mi znamo da je on bio najveći. Nikad nismo mogli da idemo u korak s njim, morali smo da trčimo. On bi za jedan dan uradio koliko niko od nas ne može da zamisli, a svakog dana je dolazio u „Buhu“ sa onoliko snova koliko ljudi nemaju ni za ceo život. U njegovom srcu bilo je toliko želja i ljubavi da ono ni samo nije moglo da ga isprati. Manda je zaspao u kostimu Kapetana Kuke, ali mi znamo da je bio Petar Pan, večiti dečak koji je mnogo želeo, mnogo sanjao i koji je neprestano leteo - naveli su oni. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.