DEV9T: Visoke štikle nisu izbor koji savetujemo! (FOTO)
Foto: Promo

strava zabava!

DEV9T: Visoke štikle nisu izbor koji savetujemo! (FOTO)

Visoke štikle i sve što ste spremili za petak i subotu uveče nisu izbor koji savetujemo." - ovako je Andrej Nosov pozvao sve zainteresovane na premijeru predstave „Ostaci“ koja će se desiti sutra u beogradskoj Ciglani, na festivalu DEV9T, u 20 časova
Objavljeno: 18:26h

IZLOŽBA SLIKA MAKSIMA RIJALITIJA (THE PRODIGY) Odmah nakon izvođenja predstave “Ostaci”, u petak će biti zvanično otvorena i dugo najavljivana izložba slika Maxima Rijalitija, jednog od frontmena grupe The Prodigy, koju je pripremio posebno za DEV9T. Kad nije na bini, Maksim je daleko od brutalne ličnosti kojom se predstavlja zajedno sa ostatkom benda The Prodigy koji iza sebe imaju više od 25 miliona prodatih ploča. Tetovirani pevač, rođen kao Kit Palmer, diskretno se bavi slikarstvom godinama. Pod imenom MM imao je već nekoliko zapaženih izložbi među kojima su na prvoj dominirale slike leptira. "Sve je počelo kada sam uhvatio leptira u svom studiju," rekao je. "Dok sam ga držao u ruci, pomislio sam - kako da znam šta ovo biće trenutno misli? Da ima mač, ili nož, da li bi me ubilo?” Maxim je na DEV9T poslao osam svojih slika koje će u beogradskoj Ciglani biti izložene do kraja festivala, 18. juna.

foto: Promo

DEV9T JE VEĆ NEKOLIKO DANA GLAVNA UMETNIČKA KOTA Dugo najavljivani DEV9T počeo je u petak i već dan nakon otvaranja, u subotu, stara beogradska Ciglana bila je preplavljena hiljadama fanova koji su došli da vide rep-rejv senzaciju Die Antwoord. U okruženju brojnih uzbudljivih instalacija i neprestanog stvaralaštva iz devet umetničkih oblasti, popularni tandem koji čine Jolandi i Nindža, u pratnji DJ Hi-Teka, isporučili su tada sirovu energiju kakva se retko viđa na koncertima!

foto: Promo

Nekoliko dana kasnije, na istom mestu desio se novi spektakl uz legendu detroitske tehno scene Juana Atkinsa u pratnji Beogradskog simfonijskog orkestra kojim je dirigovao Emin Džijan. Ovo je bila svetska premijera muzike koja do sada nije izvođena i u kojoj je uživalo nekoliko hiljada Beograđana. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.