Kad čujete šta je stalno pričao o ženi, shvatićete zašto će Manda za nju zauvek biti jedini čovek na svetu!
Foto: Story

u čemu je njihova tajna?

Kad čujete šta je stalno pričao o ženi, shvatićete zašto će Manda za nju zauvek biti jedini čovek na svetu!

Poznati glumac i njegova druga žena, Anja, bili su oko 12 godina u braku, sve dok ih njegova iznenadna smrt nije rastavila
Objavljeno: 18:25h

U jednom intervjuu koji je dao za magazin Story, Manda je otkrio kako se i zbog čega zaljubio u Anju. Slomiće vam srce: Kao devojčica bila je u publici, a kada je umro, poznata glumica je istrčala kod Mande na binu! (VIDEO) Na pitanje, koja je osobina presudila da Manda zavoli Anju, poznati glumac je rekao:

foto: Story

Bože, što mi dade talenat? 12 čuvenih Mandinih izjava po kojima ćemo ga svi pamtiti (VIDEO)​​​​​​​ - Ona je osoba koja mi prija i pored nje se osećam nekako mirno. Prepuna je poverenja i ume da sluša. Pošto se često povlačim u sebe, Anja ima potrebu da mi na što bolji način predoči rešenje problema. Previše verujem ljudima, smatram da su svi pošteni, a ona je uvek tu da me upozori pre nego što udarim glavom o zid. Veoma pazi na mene i pošto me dobro poznaje u stanju je da me na vreme posavetuje. Osim toga što smo kolege i supružnici, ja nemam boljeg prijatelja od nje. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.