Lovefest obara rekorde posećenosti od 3. do 5. Avgusta (FOTO)
Foto: Promo

od 16. juna karte u prodaji

Lovefest obara rekorde posećenosti od 3. do 5. Avgusta (FOTO)

Najveća festivalska bina ugostiće neke od najpoznatijih izvođača

Objavljeno:

Posle četiri godine na Fire Stage ponovo stiže i legenda tehno muzike Carl Craig.

foto: Promo

Na Energy Stage stižu rezidenti najpoznatijih svetskih klubova među kojima su Mall Grab, tenutno najtraženiji di-džej u svetu underground muzike, a zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326. Na Energy Stage stiže i modna i muzička ikona Peggy Gou, zavodljiva Koreanka koja će otvoriti ovogodišnje izdanje festivala.

foto: Promo

Ovog leta na Live binu će se popeti predstavnici najrazličitijih muzičkih žanrova alternativne scene. Tako će na festivalu nastupiti rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”, kultni pankeri KBO!, a ponovo nam se vraćaju i Goblini. Predstavnici rege zvuka biće Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, a na binu stižu i Pero Deformero, Sajsi MC, Prti Bee Gee, kao i novosadska atrakcija Bekfleš. Za ljubitelje indi zvuka na Lovefest Live stižu i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

foto: Promo

Ulaznice za kamp u prodaji od 16. juna u podne

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su već sada gotovo popunjeni, a oni koji žele da od posete festivalu naprave pravu avanturu od 16. juna tačno u podne moćiće da rezervišu svoje mesto u Lovefest kampu.

Karte u okviru akcije 3+1 gratis uskoro rasprodate

Akcija u okviru koje za tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno će uskoro biti rasprodata, a posle toga cena ulaznica će poskupeti. Trodnevne pakete moguće je naručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.