EXIT za mesec dana, već planulo 80% kapaciteta! (FOTO)
Foto: Promo

požurite na blagajne

EXIT za mesec dana, već planulo 80% kapaciteta! (FOTO)

Do EXIT festivala ostalo je još mesec dana, a već je popunjeno 80% kapaciteta festivala koji će biti održan od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Objavljeno:

Tradicija velikog broja gostiju iz Velike Britanije ove godine deluje ujednačenije nego ikad sa nekim drugih zemljama iz kojih dolaze najveće grupe posetilaca, i tu su još dosta zastupljene Grčka, Turska, Francuska, Nemačka i Španija. Nakon vrlo uspešnih Sea Star i Revolution festivala veliki broj posetilaca dolazi iz Hrvatske i Rumunije, a ogromno interesovanje vlada posebno za nulti dan i koncertni spektakl grupe The Killers.

EXIT ove godine slavi 50 godina od čuvenog Leta ljubavi, obeležavajući događaje iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet. Ovaj društveni fenomen okupio je ljude iz brojnih delova planete oko ideje zajedništva, mira, solidarnosti i ljubavi, te imao nemerljiv uticaj na savremenu muziku, ali i kulturu u celini i to je bila i biće tema svih Exitovih festivala.

Ove godine uveden je i nulti dan festivala, kad će u sredu, 5. jula na Mejnu nastupiti jedan od najvećih rok bendova našeg vremena The Killers, dok nas na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. Njima će se od 5. do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, The Jesus and Mary Chain, Jamie Jones, Black Coffee, Alan Walker, Lost Frequencies, Red Axes, Noisia, Foreign Beggars, Ellen Allien, Bjarki, Dax J, Princess Nokia i brojni drugi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.