Rođena nova festivalska zvezda Evrope: 50.000 fanova za prvi Sea Star u Umagu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: BennyGasi

zasijala nova zvezda

Rođena nova festivalska zvezda Evrope: 50.000 fanova za prvi Sea Star u Umagu! (FOTO) (VIDEO)

Nakon četiri nezaboravna dana, od 25. do 28. maja, uz spektakularne nastupe završeno je prvo izdanje Sea Star Festivala u sunčanoj laguni odmarališta Stella Mari

Objavljeno:

Nastupao je i techno heroj Paul Kalkbrenner u finalu glavnog dela festivala, napravivši atmosferu kao na kolosalnoj Dance Areni.

Novi miljenici regionalne publike, Modestep, po prvi put u regionu svojim su live nastupom priuštili erupciju energije koja će još dugo strujiti među posetiocima, a Pendulum su u DJ setu dokazali zašto drum’n’bass ne može proći bez njih.

Popularni jamajčanin stiže na Jaz: Sean Paul zatvara Sea Dance festival! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna zvezda plesne muzike i hitmaker Spiller doneo je svoje plesne tonove pod otvorenim nebom, a Dubioza Kolektiv je u naletu energije pokosila sve sa dub, reggae i rock ritmovima rezervisanim za najveće pozornice.

Ovdašnji techno doajeni svetskog glasa, UMEK, Marko Nastić i Petar Dundov, opravdali su udarne termine, nastupivši rame uz rame sa nekim od najvećih globalnih zvezda, dok su nepresušni talenat iz regiona prikazali još i S.A.R.S, Brkovi, Artan Lili, Pips, Chips & Videoclips, Bad Copy, Elemental, Jonathan, Sassja, Kiša metaka, Kandžija, Nipplepeople, Kawasaki 3p, Rambo Amadeus i domaćini festivala Urban & 4.

foto: Promo sea star festival

Celodnevna oproštajna žurka u laguni potrajala je do zalaska sunca uz ritmove aktuelnog superstar producenta Mahmuta Orhana čiji je hit "Feel" označio službeni završetak festivala i prvog od četiri festivala velikog, regionalnog EXIT Leta ljubavi.

LUDILO U NAJAVI: Hit godine na Main Stage-u! Najveći DJ tandem do sada u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Sledeći na redu su Temišvar i Revolution festival od 1. do 3. juna, zatim 17. EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji ove godine traje čak pet dana i noći, od 5. do 9. jula, da bi se leto na kraju ponovo vratilo na more uz Sea Dance festival od 13. do 15. jula na spektakularnoj plaži Jaz.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.