Majmuni ne mogu da shvate Slavkov umetnički pristup! Crna Gora besna zbog ispadanja s Evrovizije! (FOTO)
Foto: Printscreen

Sabrija Vulić pobesneo

Majmuni ne mogu da shvate Slavkov umetnički pristup! Crna Gora besna zbog ispadanja s Evrovizije! (FOTO)

"Sretan sam jer te Evropa traži što već imaš zakazane koncerte i želim ti svako dobro. Sretan sam jer su te na gostovanjima devojke i fanovi "raskubali", mnoge su ostale zaljubljene u tebe"
Objavljeno: 17:25h

Nije mi žao što smo se sto puta posvađali tokom ovih skoro pet meseci krvavog rada. Napravili smo dobar posao sa skromnim sredstvima. Kako objasniti majmunima da svaki nastup zemalja koje su prošle košta desetine hiljada eura, a mi ni za salamu, ali zato nas je Evropa po dobru zapamtila. Sretan sam jer te Evropa traži što već imaš zakazane koncerte i želim ti svako dobro. Sretan sam jer su te na gostovanjima devojke i fanovi "raskubali", mnoge su ostale zaljubljene u tebe. Hvala Zeku za sjajnu pjesmu, Jovanu Radomiru za sve što je uradio u Švedskoj, hvala Dejanu Milićeviću što je za sitne pare odradio sve što je trebalo, od spota od nastupa.

foto: Printscreen

Hvala sjajnim vokalima, Marku Oliveru i Igoru, hvala Vukici. Hvala Ivanu Maksimoviću, ono kroz što smo mi prošli, nas dvojica najbolje znamo. Zato smo poslije Eurosonga još jači, a mi ćemo obojica biti dio Eurosnga učestvovala Crna Gora ili ne, jer ovdje u Evropi neko dobro zna koliko vrijedimo i jako sam sretan zbog toga. Neka primitivna Crna Gora još uvijek ne može da shvati što je umjetnost, a posebno što je Evrovizija. Laku noć", napisao je Vulić na Facebooku.

Nastup Kalezića nije prošao nezapaženo ni kod BBC-a.

Britanska nacionalna televizija napisala je na Twitteru da je crnogorski predstavnik u Kijevu pokraden.

Slično su konstatovali i brojni drugi mediji koji su se bavili Slavkovim nastupom, poput Dejli Telegrafa, Examinera, Buzzfeeda...

(Espreso.co.rs/ Izvor: vijesti.me)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.