SPOJ FLAMENKA I TRUBE: Orkestar Fejata i Nebojše Sejdića i Gipsy Kings na zajedničkom koncertu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

neobičan miks

SPOJ FLAMENKA I TRUBE: Orkestar Fejata i Nebojše Sejdića i Gipsy Kings na zajedničkom koncertu! (VIDEO)

Orkestar Fejata i Nebojše Sejdića nastupiće zajedno sa "Kraljevima cigana" 11. maja u Hali sportova
Objavljeno:

AJMO NAROD CEO, AJMO SADA SMELO! Beogradski sindikat izbacio nezvaničnu HIMNU protesta! (VIDEO)

„Sa radošću i nestrpljenjem očekujemo susret sa Gipsy Kings-ima i doživljavamo ga kao „krunu“ dosadašnje saradnje dva orkestra.“ kaže Nebojša Sejdić i dodaje da će to ponovno druženje sigurno biti veoma emotivno za njih. „Paka i ostale članove grupe smatramo ne samo kolegama i prijateljima, već članovima familije.“ Na koncertima su nekad zajedno svirali „Bamboleo“ uz odlične reakcije publike, a članovi Gipsy Kings su im uzvratili dolaskom na promociju njihovog CD-a, pa i prijateljskim gostovanjem na svirci orkestra u boemskoj Skadarliji.

TRI NOVA BOOKA NASLOVA KOJI ĆE PODIĆI BUKU: Elene Ferante, Paolo Sorentino i Miljenko Jergović. Treba li vam još neka preporuka?

Nema sumnje da će emocije i fluid koji postoji između ove dve ekipe i sklop takvih muzičkih veličina na jednom mestu i na koncertu u Hali sportova potpuno oduševiti publiku. Ne propustite priliku da budete deo ove neverovatne večeri, dođite 11.maja u Halu sportova.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventim-a kao i online preko sajtova www.eventim.rs, i www.scnovibeograd.rs, po cenama od 1.900 do 3.500 dinara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.