EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak! (FOTO)
Foto: Promo

nova iznenađenja

EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak! (FOTO)

Ovogodišnji zvezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači sa dva nova hedlajnera! Superpopularni američki pevač Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu!
Objavljeno:

Omiljena akcija EXIT fanova stiže već posle praznika!

foto: Promo

U petak, 5. maja fanovima stiže omiljena "4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu.

U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara, kao i posebno skrojeni paketi koji obuhvataju ulaznicu, prevoz i smeštaj dostupni putem zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip. EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Leto ljubavi 2017. Get EXITed spektakl i svojevrsni "Day Zero" na tvrđavi, ove godine biće uz Kilerse 5. jula, nakon čega sledi EXIT festival od 6. do 9. jula.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.