"SPREMNA ILI NE" JE HIT 2019. GODINE: Ovaj TRILER ne smete propustiti, ako ga niste pogledali SAD JE PRAVO VREME
Espreso preporuka: "Spremna ili ne", Foto: Printscreen/Youtube/SearchlightPictures

naoružajte se

"SPREMNA ILI NE" JE HIT 2019. GODINE: Ovaj TRILER ne smete propustiti, ako ga niste pogledali SAD JE PRAVO VREME

Kada se ne udaješ samo za muža, nego i za porodicu, onda zaista moraš biti spremna na sve

Objavljeno:

Met Betineli - Olpin i Tajler Giljet su se udružili kako bi na male ekrane doneli triler/horor koji je zaista za sve generacije. Ako ste se plašili da gledate horore sami, ovo nije jedan od njih. Film iz 2019. ima i komičnu notu, pa ćete uspeti i da se nasmejete za vreme ovog krvavog pira. Glavnu ulogu tumači Samara Viving - sudeći po imenu, rođena za ovaj žanr.

Le Domas je porodica koja se obogatila na društvenim igrama. Generacijsko bogatstvo koje se prenosilo sa kolena na koleno ipak ima jednu mračnu tajnu. Veče uoči venčanja svakog člana porodice, nova izabranica ili izabranik mora da igra naizgled bezazlenu igru.

Grejs je odrasla u prihvatilištima i hraniteljskim porodicama, zbog toga je jarko želela da postane član porodice Le Domas, nije ju intersovalo bogatstvo, koliko god oni bili uvrnuti i pomalo puni mržnje prema novopridošloj članici, ona je samo želela zajednicu.

Igra koja se igra svaki put podrazumeva izvlačenje karata, i koju god kartu izvučete, tu igru igrate, Grejs je izvukla jedinu kartu koju nije trebalo da izvuče - Žmurke.

U kakvim odnosima je porodica Le Domas sa višim silama, šta igranje ove igre podrazumeva, kakvi su porodični odnosi, saznajte u filmu "Spremna ili ne".

Pogledajte trejler za film "Spremna ili ne":

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.