Proslavio je 64. rođendan! 9 stvari koje niste znali o legendarnom DŽONIJU ŠTULIĆU!
Foto: printscreen/youtube/petrovicpetar

Ovo sigurno niste znali

Proslavio je 64. rođendan! 9 stvari koje niste znali o legendarnom DŽONIJU ŠTULIĆU!

Štulić je pre osamnaest godina otišao u Holandiju. Živi povučeno u mestašcu Haueten, petnaestak kilometara od Utrehta
Objavljeno: 09:27h
foto: Printscreen

4.

Štulić već decenijama izbegava kontakte sa medijima i živi u potpunoj izolaciji. Jednom je progovorio o svojoj tišini.

- Zbog toga što mi izvrću riječi. Ono što o sebi nalazim je devedeset posto izmišljeno. Nikada nisam rekao: Oni su nas klali sad ćemo mi njih. To se uvriježilo, a izmišljeno je, to uopće nisu moje riječi! Dosta je da promijeniš zarez, pa da se izmijeni kontekst. POBILI SE ZBOG ŽENSKIH TORBICA! Urnebesna tuča ovih "mačo" likova dovešće vas do suza! (VIDEO) 5.

Goran Stamenković, agilni direktor producentske kuće „Emoušn", pokušao je 2008. godine u rijaliti-šou „Operacija Trijumf" dovede Štulića. U intervjuu za Press Stamenković je rekao da bi dolazak bivšeg lidera „Azre" na Košutnjak označio definitivan pečat na potvrdu da se zabavna muzika vraća u velikom stilu.

6.

Mnoge pesme je posvetio svojim devojkama. Pesma „Gracija” nastala je samo za jedan dan, a inspiracija mu je bila tadašnja devojka Gracija Pedić. Austrijanki Suzi F. iz Beča, s kojom je bio u kratkoj ali strasnoj vezi, posvetio je pesme „Suzy F” i „Hladan kao led”. Nekima je i svirao čak i pod prozorom. Svojoj devojci koja ga je vozila na prve koncerte Branki Bakarić, starijoj ćerci poznatog političara Vladimira Bakarića, napisao je pesmu „Odlazak u noć”.

7.

Mnogi ljudi koji su sarađivali sa Džonijem, uglavnom ga opisuju kao hirovitog, svojeglavog, tvrdoglavog, tiranina, svađalicu i egomanijaka. 8.

Jedan od retkih koji su bili gosti u Štulićevom domu jeste glumac Sergej Trifunović. Za medije je jednom rekao kako je Štulić odbio da podigne 200 000 evra na ime autorskih prava uz odgovor: "Šta će meni to?"

foto: Filip Plavčić

9.

U svom prvom intervjuu Poletu, 1980. godine je izjavio da je upisao fakultet samo kako bi imao alibi pred roditeljima.

- Morao sam nešto raditi, a meni je život kod kuće oduvek bio pakao. U njoj sam se osećao kao stranac. Upisao sam se da bih dobio na vremenu, jer nisam mogao očekivati da ću odmah živeti od muzike.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.