SRBI TVRDE DA OVAJ FILM SA NIKOLOM KOJOM IMA NAJGLUPLJI KRAJ IKAD: Ovu glupost nisu snimili GODINAMA, a SVI ga VOLE
Film "Točkovi", Foto: Grof Monte Kristo / Printscreen/ Youtube

besmislica

SRBI TVRDE DA OVAJ FILM SA NIKOLOM KOJOM IMA NAJGLUPLJI KRAJ IKAD: Ovu glupost nisu snimili GODINAMA, a SVI ga VOLE

Ako želite da protraćite 90 minuta svog života onda možete da pogledate ovaj domaći film, ali nije preporuka

Objavljeno: 12:44h

Neka slaba varijanta apsurda koja se poigrava sa krivicom pojedinca, ovo se može nazvati pokušajem umetničke interpretacije kafkijanske krivice, ali samo pokušajem.

Iako u filmu glume sve sami velikani glumačke scene, ovaj film je verovatno najgluplja stvar na koju možete utrošiti vreme. Možda zvuči grupo, ali je istinito. Obiluje prostačkim humorom, na koji su možda mnogi navikli, ali ovoliko glup kraj niste videli u životu.

U pitanju je film "Točkovi", u glavnoj ulozi je čuveni Dragan Micanović, zatim tu su i Ljubiša Samardžić, Nikola Kojo, Anica Dobra, Bigdan Diklić, Neda Arnerić, Aleksanad Cvetković i ništa manje bitan, zapravo krucijalan Milorad Mandić-Manda.

Točkovi
foto: Printscreen/ Youtube/ Grof Monte Kristo

I kao da su se svi ovi velikani okupili pod nekim zanosom i rešili da je ovo dobra ideja. Ipak, nije bila. Film je komedija, drama, triler, sve što možete da zamislite u jednom, pravi bućkuriš.

Nemanja, ili Dragan Micanović je pošao u posetu ocu da zatraži nešto keša, i zbog ogromne oluje završava u motelu u kom se okupljaju spletkaroši i kriminalci, a u tom trenutku se čini da je u kraju i ubica sa poternice, i svi veruju da je to upravo on.

Nakon čitave radnje u kojoj su se svi poubijali kao u Šekspirovoj drami, ceo Motel odleće u vazduh. Sve vreme se tu vuče mutakvo, kog glumi Manda, i peva pesmicu 10 ljutih gusara. Kako se broj ljudi samnjuje tako se smanjuje i broj gusara, dok na kraju ne čujemo samo ludački smeh mutavog ubicve koji je digao hotel u vazduh.

Moramo priznati da svojim opisom ne možemo da dočaramo besmislenost čitave situacije, pa ako baš želite na Youtube-u možete pogledati čitav film. Na IMBD-u je ocenjen sa 7,5/ 10, što je zaista apsurno visoka ocena. Evo i filma:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.