ĆERKA MILE JOVOVIĆ RASTE U SVOJU MAJKU: Sinoć su se pojavile na GALA zabavi, reklo bi se da su SESTRE (FOTO)
Mila Jovović, Foto: prentscreen/instagram/millajovovich

iver ne pada daleko od klade

ĆERKA MILE JOVOVIĆ RASTE U SVOJU MAJKU: Sinoć su se pojavile na GALA zabavi, reklo bi se da su SESTRE (FOTO)

Ćerka Mile Jovović je krenula stopama svoje majke, ne samo kada je karijera u pitanju, već i kadaq je izgled u pitanju

Objavljeno:

Britanski "Vog" organizovao je sinoć u Londonu gala zabavu. Domaćin događaja bio je urednik modnog magazina Edvard Eninful, a među brojnim poznatim zvanicama našla se i ćerka glumice Mile Jovović. Ever Anderson izuzetno podseća na slavnu majku. Ta sličnost kako tinejdžerka odrata, postaje sve izraženija.

Ever Anderson bavi se glumom poput majke Mile Jovović. Sve češće je viđamo na javnim događajima, i to bez mame. Bila je sinoć u društvu Emili Ratajkovski, Maje Džame, Džordan Dan, Elizabet Džeger.

Ever je 2020. kada je imala 12 godina dobila dve glavne uloge i pojavljivala se na naslovnoj strani.

Ever Anderson
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Sviđa mi se taj osećam da sam neko drugi", rekla je ćerka Mile Jovović za "Flaunt" na čijoj naslovnoj strani se našla pa nastavila: "Odrastanje na setovima sa roditeljima i posmatranje kako kreiraju filmove oduvek me je interesovalo. Oduvek mi je bilo kul što moji roditelji rade u svetu mašte. Izazov je da se ja dokažem".

Ever je dodala da nije mali teret biti ćerka poznate glumice i poznatog režisera, ali ona želi da se izbori za svoje ime, da je ljudi znaju zbog onoga što ona radi. Pričala je i o mlađim sestrama Dašijel (10) i Ošijan (3) ističući da su one njeni najbolji prijatelji, iako je ponekad nerviraju.

"Dopada mi se da preuzmem odgovornost i da brinem o sestrama kada roditelji nisu kod kuće", izjavila je.

Ever Anderson
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ever je odrastala učeći engelski, francuski i ruski jezik, rekla je da se i dalje boji mraka i čudovišta ispod kreveta, da se oseća snažno kada pobedi dečake na časovima tekvonda koje pohađa. Pre tri godine igrala je Vendi u Diznijevom filmu "Petar Pan i Vendi". I poručila je da je poput ovog lika- devojčica koja nikad ne želi da odraste. Da je dobila ulogu, saznala je od mame koja ju je nazvala dok je bila na pidžama partiju kod drugara. Ever se sakrila u ormanu kako bi nasamo pričala sa mamom i čula je kako govori: "Dobila si ulogu!". Počela je da vrišti od uzbuđenja, a njen drug je odmah znao šta je bilo u pitanju.

Debitovala je sa devet godina glumeći Crvenu Alisiju u filmu "The Resident Evil: The Final Chapter", a igrala je i u nastavku "Marvel spin-off Black Widow" mladu Natašu Romanof čiju stariju verziju je glumila Skarlet Johanson.

Mama Mila Jovović je na Instagramu napisala da neki komentarišu da njena ćerka dobija uloge "preko veze". "Da Ever nije izuzetno talentovana, ne bi dobijala uloge, samo zato što smo mi njeni roditelji. Bila je na 22 audicije, a dobila dve uloge", dodala je slavna mama.

Mila Jovović je tri ćerke dobila sa suprugom, rediteljem Polom Andersonom sa kojim je u braku od 2009. godine. Bila je udata za Šona Endrevsa i Lika Besona.

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.