Prva SEKSI SCENA u istoriji domaćeg filma SNIMLJENA PONOVO - 50 godine kasnije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

prvi srpski rimejk

Prva SEKSI SCENA u istoriji domaćeg filma SNIMLJENA PONOVO - 50 godine kasnije! (FOTO) (VIDEO)

Savremena verzija filma "Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT", prvi rimejk u istoriji srpske kinematografije, prikazuje se u Velikoj sali Doma omladine Beograda 26. januara u 20 časova. Ulaz je slobodan!
Objavljeno: 16:10h

Film je specifičan po tome što je devetoro autora ravnopravno potpisano: Petar Mitrović, Zorica Svetličić, Danijela Ćeranić, Gorana Cvetković, Đorđe Cvijović, Jelena Antonić, Aleksa Borković, Savo Reljin i Mila Krsmanović.

Svi autori su radili na adaptaciji originalnog scenarija i odluke o izmenjenim dijalozima su donošene na bazi konsenzusa. Pored režiranja, svi su radili i ostale poslove: produkcijom, nalaženjem lokacija i sponzora, kastingom, nabavkom opreme, snimanjem slike i tona, kao i postprodukcijom.

Film je rađen sa veoma malim budžetom i predstavlja neku vrstu uspešnog eksperimenta u kome je dokazano da je moguće napraviti film u današnje vreme isključivo na osnovu ličnog truda i jake volje.

Na projekciji u Domu omladine očekuje se i prisustvo Dušana Makavejeva, koji se i sam pojavio u ovom rimejku, kao i Eve Ras, koja ekipi takođe dala podršku.

Film se prikazuje u Velikoj sali DOB-a u četvrtak 26. januara u 20 časova. Ulaz je slobodan!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.