Betmen protiv Supermena, OBOJICI ZLATNA MALINA: Ovo su kandidati za NAJGORE U HOLIVUDU 2016. (VIDEO)
Foto: AP / Clay Enos

NAJBOLJE OD NAJGOREG

Betmen protiv Supermena, OBOJICI ZLATNA MALINA: Ovo su kandidati za NAJGORE U HOLIVUDU 2016. (VIDEO)

- Prošle godina je bilo toliko loših filmova, da smo morali da dodamo još jednu kategoriju, ukupno šest umesto tradicionalnih pet - navode organizatori
Objavljeno: 12:07h

Filmovi "Dirty Papy" sa Robertom de Nirom, "Gods of Egypt" i "Idenpendance Day: Resurgence" nalaze se među favoritima u kategoriji najgoreg filma. De Niro, Džerald Batler, Aflek, Stiler i Henri Kevil su nominovani u kategoriji najgorih glumaca.

Za najgore glumice će se "takmičiti" Megan Foks za ulogu novinarke u nastavku filma "Nindža kornjače", Džulija Roberts za "Mother' s Day", Naomi Vots i Šajlin Vudli.

"Zlatna malina" dodeljuje se od 1980. godine, a nominacije bira 1.000 članova Fondacije "Zlatna malina" koja parodira američku Akademiju za film i nauku koja dodeljuje Oskare.

Za prijem u tu fondaciju dovoljna je pretplata od 40 dolara godišnje. Pobednici koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.

Do sada su jedini "pobednici" koji su došli na ceremoniju dodele bile Sandra Bulok i Hale Beri. Dodela te "nagrade" obično bude dan pre svečane dodele Oskare. Ove godine će to biti 25. februara.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.