VOJIN ĆETKOVIĆ JE OSTAVIO ZBOG DRUGE ŽENE, I TO JOŠ RANIJE! Desilo se pre par godina, ISTINA TEK SAD IZAŠLA
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK

VOJIN ĆETKOVIĆ JE OSTAVIO ZBOG DRUGE ŽENE, I TO JOŠ RANIJE! Desilo se pre par godina, ISTINA TEK SAD IZAŠLA

Vojin Ćetković je pre Slobode Mićalović bio u braku sa poznatom voditeljkom

Objavljeno:

Glumac Vojin Ćetković od 2008. godine je u srećnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović sa kojom ima bliznakinje Veru i Milu.

Nataša Milovanović prva supruga Vojina Ćetkovića

Nataša je devedesetih godina bila jedno od zaštitnih lica Trećeg kanala, a nakon gašenja te televizije se povukla iz medija, a poslednjih godina živi u Parizu.

Vojinov i njen brak nije dugo potrajao, a jedno vreme se spekulisalo da su se rastali upravo zbog Slobode.

Nataša Milovanović
foto: Facebook

Danas uzor mnogim novopečenim bračnim parovima je brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović. Skladni supružnici vrlo vode računa kako će se u javnosti predstaviti, a da li je njihov odnos baš toliko divan kako se publici čini otkrio je Vojin. Glumac, koji već ima jedan brak iza sebe, istakao je da mu je sloboda u braku od presudnog značaja, te da je to jedan od razloga zašto on i njegova emotivna partnerka bez većih trzavica funkcionišu već 13 godina.

- Nemam osećaj da sam vezan otkako sam u braku, jer ni Boba ni ja ne bismo mogli uspešno da se bavimo glumom da smo sputani jedno drugim i da imamo velike uzajamne obaveze. Ako se čovek oseća slobodnim, onda je to prava stvar za svaku kvalitetnu vezu i brak – rekao je on, a zatim ipak priznao da mu je mir u kući od presudnog značaja.

- Postoje razni umetnici koji najbolje rade kada se dešava nešto strašno u njihovom životu, a ja nisam takav čovek. Oduvek mi je bila bitna emotivna stabilnost. Ako mi je dobro u kući, onda se dobro i osećam i radim.

1 / 9 Foto: Printscreen

Vojin nije krio da i u njegovom braku, kao i u svakom drugom povremeno postoje razmirice, svađe, pa i ljubomora ali da on i Sloboda nikada ne dozvole da pređu granicu, koja bi dovela do kraha odnosa.

- Da smo bolesno ljubomorni, oboje bismo brzo propali i naš brak, ne bi funkcionisao onako kako za sada funkcioniše. Sa Slobodom gajim potpuno otvoren odnos. Nisu glumci toliko zatvoreni. Naprotiv. Zar neko ko se svake večeri na sceni publici, koju ne poznaje, daje deo sebe, može da bude zatvoren, a naročito u odnosu sa voljenom osobom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.