EVO KAKO JE AMBER REAGOVALA KADA JE IZREČENA PRESUDA: Ovo nije MOGLA DA SAKRIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/AsmongoldClips

a gde će sad da glumi?

EVO KAKO JE AMBER REAGOVALA KADA JE IZREČENA PRESUDA: Ovo nije MOGLA DA SAKRIJE! (VIDEO)

Glumac je dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, vrednu 15 miliona dolara

Objavljeno: 23:06h

Porota na suđenju Džonija Depa i njegove bivše žene Amber Herd presudila je u korist Depa. Glumac je tužio bivšu suprugu za sumu od 50 miliona dolara jer je implicirala da je zlostavljao u tekstu koji je izašao 2018. godine u Vašington postu. Iako ga ona nije imenovala, glumac je tvrdio da je ono što je ona izrekla uticalo na njegov posao i mogućnost zarade. Ona je u kontratužbi tražila 100 miliona dolara.

Amber Herd mora da plati 10 miliona dolara Depu za nadoknadu štete i pet miliona dolara kazne, a dobiće 2 miliona dolara na ime kompenzacije štete

Kako je porota presudila, izjava glumice je bila lažna. U toku sudskog procesa glumački par izneo je brojne detalje iz svog turbulentnog odnosa.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku Vašington posta iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji.

Sud je, takođe, odlučio u korist Herd po jednoj tački optužnice, dodelivši joj odštetu od dva miliona dolara, naveo je Vašington post.

Džoni je svedočio da je sam bio žrtva nasilja u toku njihovog kratkog braka, a da su optužbe na njegov račun lažne.

Amber je, sa druge strane, tvrdila da je ona u ovom odnosu bila žrtva nasilja, te da je popularni glumac psihički, fizički i seksualno zlostavljao.

Herd i Dep su se upoznali na snimanju filma "The Rum Diary", a venčali su se 2015. godine. Samo godinu dana kasnije, Herd je podnela zahtev zarazvod braka, a naredne godine su se razveli.

Bivša supruga poznatog glumca je u trenutku dok je sud izricao presudu gledala u zemlju, okružena svojim advokatima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.