ZAGREVANJE POČINJE: 5 (+1) žurka za dobar uvod u najluđu noć!
Foto: Promo, Profimedia, Damir Dervišagić

espreso preporučuje

ZAGREVANJE POČINJE: 5 (+1) žurka za dobar uvod u najluđu noć!

Folk-pank, Rok, Hip Hop, Fank, Tehno... i još nešto vrelo!
Objavljeno: 13:48h

4. BeGe Fank // KPTM

Opštenarodna proslava orignalnog rođendana BeGe Fanka i univerzalna proslava svega što može da se slavi! DJ BKO i BeGe Fank ga kidaju jako u KPTM-u 30. 12. od 23:00h

foto: Promo

Ufur DŽ do 00:00, posle ponoći 200 dinara.

...a biće do ponoći i neke lepe stvari na poklon!

5. Central Dance Event (prvo veče) // Hangar

- The Martinez Brothers / Andrea Oliva / IDQ / Ilija đoković / DBDZ

Prve večeri Beogradu u goste stižu The Martinez Brothers iz Bronksa, koji trenutno važe za lidere na svetskoj haus sceni.

foto: Promo

Iza sebe imaju veliki broj izdanja koja su nezaobilazni deo kako setova velikih zvezda tako i svetskih dance floor-ova, a jedna među njima je i planetarno popularan remix Velvetove trake "Bigger Than Prince" koji je proglašen za najpuštaniju traku ADE 2013. Iste večeri, za mix pultom će se naći i Andrea Oliva.

Karte su dostupne preko Eventim i Gigs Tix prodajne mreže, po cenama od 1.190 dinara i 1.690 dinara za pojedinačnu VIP kartu.

+ Velika novogodišnja salsa žurka

"Mikser New Year’s Fest" počinje salsa spektaklom u petak 30. decembra u 22h. Najvreliji ritmovi Kube, Kariba i Afrike, dostojni najvećih svetskih plesnih klubova, zapaliće Mikser House!

Mikser House, Al Centro show team i DJ MaÑaNa obećava žurku u kojoj će, u autentičnoj kubanskoj atmosferi i muzici koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uživati i oni koji ne plešu.

Ulaz: 200 dinara

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.