NIKO NIJE ZNAO DA JE BAŠ OVA ŽENA SUPRUGA NAŠEG GLUMCA: Dva puta ga je odbijala, a onda rodila i DETE
Tihomir Stanić, Foto: Printscreen/youtube

da li ste znali?

NIKO NIJE ZNAO DA JE BAŠ OVA ŽENA SUPRUGA NAŠEG GLUMCA: Dva puta ga je odbijala, a onda rodila i DETE

Malo ko je ovo znao...

Objavljeno:

Tihomir Stanić jedan je od najpopularnijih aktivnih glumaca sa naših prostora, a iako smo imali prilike da o njegovim likovima saznamo mnogo kroz serije i filmove, o njegovom životu se malo zna.

Gotovo da niko ne zna ko je žena sa kojom je glumac proveo prethodnih 20 i više godina svog života, a koja ga je čak dva puta odbila, kada ju je pitao da se uda za njega.

Glumac već više od dve decenije deli život sa nevenčanom suprugom. Jelena Mijović, koja mu je rodila dve ćerkice Milenu, Hanu i Sofiju Nađu. Par uživa u ljubavi i zvanične potvrde da su u braku, a upoznali su se u pozorištu.

Tihomir Stanić
foto: Facebook

- Sve se može kad čovek to zaista želi. Volja je najvažnija. Zahvaljujući njoj sam pre petnaest godina ostavio piće. Što se tiče cigareta, imam i nekoliko predstava u kojima pušim, ali mi to ne predstavlja nikakav problem. Krizu nisam imao ni tokom odvikavanja od duvana. Uopšte mi nije bilo teško. Dobar je osećaj kad pobediš sebe i svoje poroke. kad sam prestao s alkoholom, nikad više nisam poželeo da popijem ni kap. Jednostavno, ispio sam svoju turu. Slično je i sa cigaretama - ispričao je pre nekoliko godina Tihomir za "Gloriju".

Tihomir Stanić
foto: Printscreen/youtube/SiviSlužbenik

Jelena je Tihi velika podrška, a danas je zajedno sa svojim suprugom otišla na sahranu velikom reditelju i umetniku Dejanu Mijaču, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana u prisustvu članova porodice, prijatelja i poštovaoca njegovog dela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.