FANOVI VAN SEBE OD ŠOKA - najgledanija Netfliks serija ostala bez glavnog junaka! (FOTO)
Bridgerton, Foto: Profimedia

BIO JE OMILJENI NEŽENJA

FANOVI VAN SEBE OD ŠOKA - najgledanija Netfliks serija ostala bez glavnog junaka! (FOTO)

Striming servis je potvrdio da se glumac Regé-Jean Page neće vratiti kao zavodljivi vojvoda u novim sezonama

Objavljeno:

Sa 82 miliona gledalaca "Bridgerton" je najpopularnija i nauspepšenija Netfliks serija ikada i zato je potpuna misterija kako je došlo do odluke da se druga sezona snima bez glavnog junaka.

Striming servis je potvrdio da se glumac Regé-Jean Page neće vratiti kao zavodljivi vojvoda u novim sezonama.

Fanovi širom sveta su u potpunom šoku. Vest da je najbolji frajer u ovoj istorijskoj drami vojvoda od Hejstingsa, izbačen iz scenarija potvrđena je i zvanično.

Na Tviter strani serije "Bridgerton" postavljena je poruka koju je "napisao" lik lejdi Whistledown, nešto nalik na ono što i radi u samoj seriji.

Glumac za kojim su svi odlepili zbog Netfliksove serije Bridgerton otkrio kako je snimao seksi scene

"Dragi čitaoci, dok su sve oči okrenute ka lordu Anthony Bridgerton u njegovoj potrazi za suprugom, moramo da se pozdravimo sa Regé-Jean Page, koji je vrlo uspešno igrao vojvodu od Hejstingsa. Nedostajaće nam njegovo prisustvno na ekrani, ali će zauvek biti član Bridgerton porodice", stoji u objavi.

I sam Page je potvrdio vest. On je ranije već rekao kako je i pristao na seriju jer je znao da je u pitanju jedan kratkoročni projekat, ali tada sigurno nije ni slutio koliki će uspeh serija postići i da će mu dneti status jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Bridgerton
foto: Profimedia

Fanovi širom sveta su očajni. Poručuju da ne shvataju šta je poenta serije dalje, i prete da neće da nastave da gledaju "Bridgerton" iako se već znalo u kom pravcu će priča iči. Među razočaranim je čak i Kim Kardašijan koja je veliki fan serije koja je zasnovana na romantičnoj noveli "The Duke and I" koju je autorka Julia Quinn napisala kao seriju knjiga.

Naredni serijal će se vrteti oko brata glavne junakinje lorda kog igra Jonathan Bailey, a koji će biti u otrazi za adekvatnom suprugom.

Bridgerton
foto: Profimedia

Dobra vest bar za one koji su voleli glavni ženski lik, Dafne koja je bila udata za zavodljivog vojvodu, je da ona ostaje i u drugoj sezoni.

Bridgerton
foto: Profimedia

(Espreso / Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.