Pametne kuće osvajaju svet: Potrebna su 3 najmodernija interfonska sistema, a cena je PRAVA SITNICA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Nucleus/Legrand, North America/Vimeo

olakšajte sebi!

Pametne kuće osvajaju svet: Potrebna su 3 najmodernija interfonska sistema, a cena je PRAVA SITNICA! (FOTO) (VIDEO)

Interfonski sistemi na zgradama i u ogromnim kućama uvek su bila sjajna investicija za privatnu komunikaciju i ličnu bezbednost
Objavljeno: 12:40h

2. Kontrolor osetljiv na dodir

Možda i najsvestraniji uređaj na ovoj listi, "Wink Relay Touchscreen Contoller" nudi korisnicima minijaturne i pametne kućne kontrolne table za instalaciju kroz celo vaše imanje.

foto: Printscreen/Vimeo

Odražava funkcionalnost i estetiku mobilnog telefona ili tableta i ne samo da funkcioniše kao interfonska sistemska mreža, već omogućava kontrolu nad listom inteligentnih opcija, od osvetljenja do temperature i muzike.

Međutim, to je samo početak. Poslednja ažuriranja omogućila su korisnicima da naruče i prevoz preko poznate privatne taksi mreže Uber, kao i mnoge druge moderne i luksuzne pogodnosti.

Uređaj koji se neprimetno integriše u zid poput prekidača za svetlo, uključuje senzor koji može da detektuje korisnika kada se dovoljno približi svom domu.

Cena se kreće između 100 i 150 dolara.

3. Nukleus

Nukleus možda predstavlja i uređaj koji na ovoj listi ima najveći potencijal.

foto: Printscreen/Youtube/Nucleus

Kao proizvod koji uključuje kameru visoke rezolucije i stereo zvučnike, Nukleus nudi video i audio usluge između uređaja u okviru kuće, pa i šire.

Svakako, na raspolaganju vam je i aplikacija sa najmodernijim dizajnom koja će vam olakšati kontrolu mnogih stvari u vašim prostorijama.

Ono što Nukleus takođe odvaja od drugih uređaja jeste mogućnost povezivanja sa servisima poput Amazona, iHeartRadio, Tuneln i drugih.

Za jedan proizvod Nukleusa morali biste da izdvojite 249 dolara.

(Espreso.co.rs / Mansion Global)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.