5 legendarnih telefona koje bi ODMAH trebalo vratiti na tržište! (VIDEO)
Foto: Reuter

nostalgija

5 legendarnih telefona koje bi ODMAH trebalo vratiti na tržište! (VIDEO)

Najpopularniji telefon godine rimejk Nokie 3310, konačno će se pojaviti, što nas navodi na razmišljanje: koji bi još modeli ranijih telefona mogli da budu vraćeni

Objavljeno:

3. LG Chocolate

Jedan od najpopularnijih telefona na slajd, LG Chocolate, sa svojim zvučnim imenom, bio je sporni telefon koji je LG postavio u sam vrh i označio je kao prepoznatljivu firmu.

Kada je zatvoren, podseća na Ajped - eh, doba kada su svi telefoni želeli da dostignu popularnost Ajpeda... Divnog li vremena!

4. Nokia N95

Nokia N95 je imala sve... Sve dok se nije pojavo Ajfon i preko noći joj uništio popularnost.

Ekran veličine 2,6 inča bio je najveći u to vreme, dugotrajna baterija i kamera sa 5 megapiksela bila je daleko bolja od originalnog Ajfona. Da ne pominjemo to što je imao prednju kameru mnogo pre Ajfona.

5. Motorola StarTAC

Pre nego što je Motorola RAZR postala apsolutni hit, postojao je StarTAC. Pojavio se 1996. godine i bio je prvi telefon na preklop. Bio je korišćen samo za pozive, ne i za poruke.

Njegov ''kompaktni'' dizajn je znatno glomazan danas, ali njegove karakteristike su upravo ono što bi nam trebalo da se odmorimo od neprestanih notifikacija.

(Espreso. rs / Mashable)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.