Call of Duty: WWII zvanično: Svi detalji o igrici koju smo jedva čekali! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

ADRENALINSKO LUDILO

Call of Duty: WWII zvanično: Svi detalji o igrici koju smo jedva čekali! (FOTO) (VIDEO)

Call of Duty: WWII multiplejer bitke, smeštene na čuvenim mestima Evrope za vreme Drugog svetskog rata, pružiće igračima ima brze akcije sa autentičnim oružjem i opremom. Multiplejer, takođe, pruža mogućnost novog pristupa likovima, njihovo kreiranje
Objavljeno:

- Ova priča nikad nije ispričana na ovakav način na koji smo mi pokušali da ispričamo. Ovo je jedinstvena priča o običnim ljudima koji su postali heroji. Mi želimo da ukažemo poštovanje ovoj sjajnoj generaciji vojnika, ispričamo realnu priču o prelomnoj tački u našoj istoriji i pružimo nešto najbolje do sad u našem radu - kaže Glen Šofild, jedan od osnivača Sledgehammer Games-a.

foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

Call of Duty: WWII vraća serijal svojim korenima u smelom filmskom maniru koji prikazuje nezaboravno junaštvo vojnika, koji su se borili zajedno u ratu koji je promenio svet zauvek. Activision, novim naslovom serijala, donosi iskren prikaz Drugog svetskog rata iz perspektive Prve pešadijske divizije sa plejadom različitih karaktera. Uz zadivljujuće vizuelne i audio efekte, igra prati iskrcavanje u Normandiji, marširanje preko Francuske za oslobođenje Pariza, i ulazak u Nemačku, kao i jednu od najvećih bitaka svih vremena.

foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

Call of Duty: WWII multiplejer bitke, smeštene na čuvenim mestima Evrope za vreme Drugog svetskog rata, pružiće igračima ima brze akcije sa autentičnim oružjem i opremom. Multiplejer, takođe, pruža mogućnost novog pristupa likovima, njihovo kreiranje. Ovaj mod kreiran je kako bi igrači imali interakciju sa drugim igračima. Takođe, novi cooperative mod WWII-a predstavlja Naci zombije, jedinstvenu zasebnu priču punu neočekivanih i adrenalinskih akcija.

foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

Call of Duty: WWII nudi prvim kupcima pristup Private Beta verziji, koja će biti dostupna za Sony PlayStation 4, planiranu tokom godine. Call of Duty: WWII je dostupan za naručivanje u sledećim edicijama:

- Base edition i Digital Base Edition - Digital Deluxe Edition - Season Pass ** - Pro Edition- Season Pass**, kolekcionarski Steelbook.

(Espreso.co.rs / Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.