HTC maštovitost: Sprema se model sa posebnim dodatkom! (FOTO)
Foto: Reuters

NOVI GEDŽETI!

HTC maštovitost: Sprema se model sa posebnim dodatkom! (FOTO)

Ukoliko su navedene informacije tačne, bili biste u mogućnosti da pritisnete HTC-ov novi telefon i time pokrenete kameru ili Google Assistanta, ili čak ubrzate opcija kao što je Wi-Fi hotspot
Objavljeno:

Drugi izveštaj iz Android Authority-ja saglasan je gorenavedenim detaljima i u njemu se tvrdi kako će HTC-ov nadolazeći "flagship" imati kameru od 16 megapiksela, kao i back-kameru od 12 megapiksela. (Da, selfi kamera mogla bi imati veću rezoluciju u odnosu na onu drugu.)

Kao Pixel i Galaxy S8, govori se da će HTC-ov telefon imati "real-time" HDR+ processing, s opcijom komponovanja jedne fotografije u jednu, s namerom da se bilo kakva ograničenja kamere kompenzuju.

foto: Reuters

Priča se da će telefon imati i četiri mikrofona, za snimanje audio zapisa okolnog zvuka. Govoreći o audio kapacitetima, telefon verovatno neće imati hedfon ulaz, kao ni drugi HTC telefoni.

HTC's navodno planira pustiti telefon u prodaju u toku ove godine. Cela ideja u vezi sa pritiskanjem zaista zvuču "uvrnuto", ali je činjenica da funkcioniše, pa bi mogla pružiti novu šansu poslovanju HTC-a.

(Espreso.co.rs / Mashable)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.