Posle rok opere, još jedan spektakl - DISCO OPERA
Fedor Vrtačnik s orkestrom, Foto: Predrag Cvetković

najava

Posle rok opere, još jedan spektakl - DISCO OPERA

Na programu koncerta zastupljeno je dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka

Objavljeno:

Svojom interpretacijom i energijom na sceni. osvojili su beogradsku publiku na spektakularnim koncertima krajem prošle godine pod nazivom Rok opera. za koju se tražila karta više. Ista ekipa poziva publiku da 28. marta bPublishudu deo još jednog muzičkog spektakla koji nije viđen na našim prostorima.

Pod dirigentskom palicom maestra Fedora Vrtačnika, članovi novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom "Disco sisters”, spremaju se da prirede publici još jedan nezaboravan muzički doživljaj pod nazivom "DISCO OPERA".

Na programu koncerta zastupljeno je dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka koje su izvodili ABBA, Bee Gees, Michael Jackson, Bruno Mars, Stevie Wonder, Boney M, Dona Summer, Aretha Frenklin i drugi, što ostavlja jak utisak da se radi o još jednom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

Disko muzika je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih unela sasvim novu čaroliju u muzički svet, tadašnje klubove ali i naša srca. Pojavom elektronske muzike, brojne disko pesme su postale poznati remiksi. U ovom slučaju - simfonijski remiksi.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stamenov, Sashka Janx, Zoran Šandorov i specijalni gosti. Sami muzičari ističu, da će biti jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju, ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omiljenih i poznatih hitova. Više o dodađaju možete pogledati na www.disco-opera.com.

Karte su u prodaji na blagajni Centra SAVA i prodajnim mestima Tickets.rs.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.